Mattisgården Bed & Breakfast

 Hotell & restaurang & konferensanläggning:

Priser från 695:- för enkelrum, 895:- för dubbelrum och 1095:- för en svit 

15 min. norr om Helsingborg vid E4 i Östra Ljungby, Klippans kommun.

Mattisgården

Mattisgården byggdes 1850 som en typisk Skåne gård. Magasins-byggnaden är omgjord till en modern hotell- och restaurangverksamhet.
 
Vår målsättning är att Ni ska få en behaglig rofylld vistelse här till ett moderat pris.

Mattisgården är beläget centralt till det mesta och med 15-30 minuters bilfärd kan Ni finna massor av olika aktiviteter som t.ex. golfbanor, dressin- och kanotuthyrning, bad, Söderåsen med sina vandringsleder och attraktioner. Till det välkända Mellbystrand är det bara ca: 4 mil eller så finns Vejbystrand ca: 2 mil härifrån med sina stränder.
Vill ni uppleva norra Europas största bokskog så har ni Söderåsen med sin Nationalpark eller om ni vill uppleva kontinenten så har Ni 15 min bilfärd till centrala Helsingborg. I Helsingborg kan man parkera bilen och ta färjan över till Danmark, en tripp på 20 min.
Klicka på länken "Länkar" och sedan på "Turistbyrån" så har ni en hel del att läsa om när det gäller aktuella aktiviteter.

Mattisgården är perfekt för att hålla en minikonferens för 6-12 personer eller enbart ett mindre personalmöte med affärslunch.Vi ordnar gärna med trivsel- eller temakvällar med övernattning enligt önskemål.

Uppställningsplats för husbil/husvagn med tillgång till el finns, samtidigt Ni får tillgång till WC/dusch, tvättmaskin, torktumlare, Internet m.m. Har Ni hästen med Er? I vårt stall finns det plats för 6-7 st. hästar och Ni kan hyra boxar, både dygnvis eller på längre tid.


För allas trevnad och säkerhet så har vi rökförbud inomhus. Egna husdjur är välkomna om det anges vid bokningen. Alla rum har egen TV, väckarklocka och trådlöst Internet. Rena fräscha sänglinnen och handdukar ingår självklart i priserna.
Uteplats

Vid våra många uteplatser kan man umgås och ha grill-party. Grillkol och tändvätska finns att köpa hos oss.

 

Om oss

Mattisgården startades 2002 och är en registrerad hotell- och pensionatrörelse med en av myndigheterna godkänd restaurang som är öppet för våra gäster eller bokade sällskap. Mattisgården har öppet året runt.

Klicka på bilderna för att se filmerna.

 

Telefonnummer: 0435 210 71

E-mail: info@mattisgarden.se

GPS-koordinater:
Lat: 56.1803095599352 ( N 56º 10' 49.32")
Long: 13.056409043216923 (E 013º 03' 23.27")

 COPYRIGHT © Mattisgården Bed & Breakfast AB/ SITE DESIGN Jan Dybeck, 2001-2022 / All Rights Reserved