Mattisgården Bed & Breakfast

 Hotell & restaurang & konferensanläggning:

Priser från 695:- för enkelrum, 895:- för dubbelrum och 1095:- för en svit 

15 min. norr om Helsingborg vid E4 i Östra Ljungby, Klippans kommun.

Våra rum

Mattisgården är en liten gård som har får, höns och husdjur.  Vi är omgivna av ängar och hästhagar därav namnet "Bläsinge ängar". Till höger om boningshuset finner Ni logen som är ombyggt till hotell/restaurang.

Samtliga rum är fräscha, ljusa och med smakfull hemtrevlig inredning. Bekväma sängar är vårat motto. TV och tillgång till trådlöst internet finns i alla rum. Dusch och toaletter finns anslutning till rummen. Deluxe sviten och familjelägenheten har eget badrum och kök/pentry. Alla rum utom familjelägenheten och ett av dubbelrummen är allergianpassade.

Vi har med tanke på allergiker valt fjädertäcken som är svala o sköna på sommaren men även varma på vintern. Alla sängar är utrustade med 2 kuddar varav den ena är en ergonomisk s.k. Tempur kudde som borgar för en god natts sömn.

Hundar/katter och hästar är välkomna i mån om plats så ange detta när ni bokar rummet på bokningssidan.

Mattisgården kan erbjuda enkelrum eller dubbelrum där tillgång till pentry och matplats finns för alla rum vilket gör det möjligt med självhushåll. Dubbelrummen finns med både dubbelsäng eller två enkelsängar.

Deluxe Svit

För den som vill sätta lite guldkant på tillvaron så rekommenderar vi Mattisgården egna "Deluxe svit". Sviten är rymlig och har eget badrum med dusch och toalett samt eget pentry. Den sköna dubbelsängen har högsta komfort med sköna kuddar och täcken. I det nyrenoverade badrummet finner du handdukar och stora badlakan av lyxig kvalitet. I rummet finns en soffgrupp man kan sitta och titta på TV, eller surfa på internet på Er dator med vårt snabba trådlösa internet som är gratis. Rummet är det enda som är handikappvänligt med breda dörrar så Ni kan ta med Er en rullator eller rullstol. Klicka på länken för att se bilder och få mer information

Familjelägenhet

Vår populära familjelägenhet kan hyras för en natt eller för en längre period. Där finns sovrum med dubbelsäng och sovalkov med våningssäng. Lägenheten har eget kök med kyl- & frysmöjligheter. Eget badrum med dusch finns

På kvällen kan Ni koppla av i vårt allrum med att titta på TV eller bara läsa en bok. Allrummet har en skön sittgrupp och ett mindre café bord. Det finns gott om spel eller pussel om vädret inte skulle vara bra annars finns trädgården där man kan sitta o grilla och spela utespel av olika slag.

En härlig och stärkande frukostbuffé blir uppdukad i vår egna restaurang och Ni kan ta med den och äta utomhus om så vädret tillåter. Frukost serveras 7.30-8.30 på vardagar och 8.30-9.30 på helger. Andra tider kan förekomma på begäran.

I restaurangen kan Ni beställa middag (min 4 personer), lunch, smörgåsar och dryck till rimliga priser. En middag kostar från 169.00:- och består av rejäl svensk hemlagad husmanskost. Mat måste förbeställas minst 3 dagar före och vid privata fester eller familjehögtider minst 2 veckor innan. Om Ni önskar äta vegetariskt så kan vi ordna det också. Uppge gärna vid bokningen om Ni är allergiska mot något så ordnar vi med rätt kost till Er.

Telefonnummer: 0435 210 71

E-mail: info@mattisgarden.se

GPS-koordinater:
Lat: 56.1803095599352 ( N 56º 10' 49.32")
Long: 13.056409043216923 (E 013º 03' 23.27")

 COPYRIGHT © Mattisgården Bed & Breakfast AB/ SITE DESIGN Jan Dybeck, 2001-2022 / All Rights Reserved